Συχνές Ερωτήσεις

Είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ρυθμιστεί συνάντηση στο χώρο σας (εργασία, οικία) ή στο χώρο μας.

Τα ραντεβού που γίνονται είτε στο χώρο σας από τον επιστημονικό σύμβουλο είτε στην εταιρία μας είναι όλα δωρεάν και περιλαμβάνουν ζύγιση, λιπομέτρηση και ενημέρωση για τις υπηρεσίες της εταιρίας μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματός σας υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία και καθοδήγηση από τον διαιτολόγο που είναι υπεύθυνος για εσάς. Υπάρχει δυνατότητα για συνεδρίες εντός της εταιρίας (που περιλαμβάνουν παρακολούθηση, σωματομετρήσεις και συζήτηση πάνω στην πορεία της δίαιτας) κατόπιν συνεννόησης με τον διαιτολόγο που σας παρακολουθεί.

Με την προϋπόθεση ότι ενημερώνετε έγκαιρα την Taste and Diet (δυο εργάσιμες ημέρες πριν την αλλαγή που θέλετε) μπορούμε και να διακόψουμε για ένα χρονικό διάστημα την παροχή γεύματος (μέχρι 12 μήνες) και να γίνει αλλαγή διεύθυνσης (στα όρια της διανομής της εταιρίας) αλλά και να γίνει αλλαγή στο πρόγραμμά σας κατόπιν συνεννόησης με τον διαιτολόγο σας. Όταν γίνεται διακοπή δεν χάνεται τα γεύματά σας, μεταφέρονται στην νέα ημερομηνία έναρξης.
Στις επίσημες αργίες η Taste and Diet δεν πραγματοποιεί διανομή. Επίσης, είτε λόγω καιρικών συνθηκών είτε από υπαιτιότητα της εταιρίας δεν έρθει το γεύμα σας, αυτό δεν «χάνεται». Ουσιαστικά δεν αφαιρείται από αυτά που έχετε λαμβάνειν οπότε τυπικά είναι σαν να «προστίθεται» στο τέλος του προγράμματός σας.
Υπάρχει η δυνατότητα να παίρνει κάποιος από ένα μέχρι εφτά μενού την εβδομάδα. Ανάλογα με το πακέτο που έχετε αγοράσει (αριθμός μενού) και μετά από συνεννόηση με τον διαιτολόγο σας μπορείτε να ρυθμίσετε τον αριθμό των γευμάτων σας ανά εβδομάδα. Οι διαιτολόγοι μας πάντα προτείνουν τον ελάχιστο αριθμό των πέντε και τον μέγιστο των εφτά γευμάτων την εβδομάδα προκειμένου να υπάρχει καλύτερη παρακολούθηση του προγράμματός σας.
Μετά από συνεννόηση με το επιστημονικό τμήμα της εταιρίας, σε τέτοια περιστατικά λαμβάνονται επίσημα οι αποφάσεις για το αν μπορούμε να συνεργαστούμε με ένα τέτοιο μέλος ή όχι. Υπάρχει ένα μενού που κάποιος μπορεί να κάνει συγκεκριμένες αλλαγές σε τρόφιμα ενώ υπάρχουν και διατροφικά προγράμματα για χορτοφάγους.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το γλυκό δεν έχει καμία θρεπτική αξία. Στην Taste and Diet έχουμε την δυνατότητα, μια και το γλυκό σε κάθε μενού εμπεριέχεται στην θερμιδομέτρηση, να προσφέρουμε γλυκό κάνοντας την δίαιτά σας πιο γλυκιά και ελκυστική αλλά και δείχνοντας ότι στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, η γλυκιά συνήθεια αυτή έχει χώρο.
Οι ώρες και μέρες διανομής του συνόλου των γευμάτων της Taste and Diet γίνεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 08:00 – 14:00. Οι ώρες είναι σχετικές για κάθε περιοχή και μπορεί να αλλάξουν είτε λόγω καιρικών συνθηκών είτε από αιφνίδιους παράγοντες. Ο διανομέας μας έρχεται στο χώρο σας και στην σακούλα που σας δίνει υπάρχει το παραστατικό και οι περιέκτες που φέρουν τα γεύματά σας. Ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε αγοράσει είναι και ο αριθμός των περιεκτών (ελάχιστοι δυο, μέγιστοι τρεις). Η διανομή γίνεται μια φορά τη μέρα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επτά μενού την εβδομάδα, ο διανομέας την Παρασκευή σας φέρνει τρία πακέτα και με τις οδηγίες του διαιτολόγου σας τα συντηρείτε και τα καταναλώνετε ανάλογα.
Αυτό απαντάται μετά την συνάντηση με τον επιστημονικό μας σύμβουλο (είτε στο χώρο σας είτε στο χώρο μας) και αφού γίνει πλήρης λήψη του ιατρικού και διατροφικού σας ιστορικού, γίνουν οι σωματομετρήσεις, εκτιμάται ο προσδοκώμενος χρόνος απώλειας των κιλών σας. Διαθέτοντας οχτώ διαφορετικές σειρές θερμιδομετρημένων γευμάτων, εκτιμάται ότι υπάρχει η δυνατότητα απώλειας κατά μέσο όρο 3 – 6 κιλών ανά μήνα. Η απώλεια βάρους έχει πάντα σχέση με το ιατρικό ιστορικό, τη φαρμακευτική αγωγή και την σωματική άσκηση του καθενός.