Υλικά:
1/2 του κιλού σάρκα καρπουζιού
1/2 κιλό κρέμα γάλακτος 4 κρόκους αυγών
1/4 του κιλού ζάχαρη
1/2 κιλό γάλα βρασμένο
100 γραμμ. κουβερτούρα
1 κουταλάκι κανέλα
2 κουταλιές τριμμένα φιστίκια Αιγίνης
Εκτέλεση:
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ την κρέμα γάλακτος με το καρπούζι. Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη να γίνουν αφράτα, ρίχνουμε το γάλα και τα βάζουμε σε μπεν – μαρι τ’ ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα, την αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας την να μην πιάσει κρούστα. Προσθέτουμε το καρπούζι με την κρέμα γάλακτος, την κανέλα και την κουβερτούρα τριμμένη και ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε το μειγμα με φιστίκια και το βάζουμε στην κατάψυξη να κρυώσει.
Πηγή: sintagespareas.gr