Ο Αντώνης Λουδάρος εμπιστεύεται την Taste and Diet

Στην Taste and Diet εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον αγαπημένο ηθοποιό Αντώνη Λουδάρο, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών.

Λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων του, ο γνωστός ηθοποιός δυσκολεύεται να ακολουθήσει μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή και συνομιλώντας με τους διαιτολόγους της Taste and Diet επέλεξε μέσα από τα 7 διατροφικά πακέτα που διαθέτει, το μενού που του ταιριάζει. Πλούσια γεύματα που σε καμία περίπτωση δεν σημαίνουν και απουσία γεύσης.

Η  Taste and Diet 24 χρόνια τώρα προσφέρει καθημερινά γευστικές λιχουδιές και γλυκά, ανακαλύπτοντας πρωτότυπες συνταγές με τα καλύτερα υλικά σε λογικές τιμές και παραδίδοντας όλα τα πιάτα έτοιμα και φρεσκομαγειρεμένα στην πόρτα σας.  Στόχος της Taste and Diet είναι να χάσετε τα περιττά κιλά εύκολα ενώ φροντίζει ο προσωπικός σας διαιτολόγος να είναι στη διάθεσή σας όλη μέρα κάθε μέρα. Γιατί είναι απολαυστικό να σε φροντίζουν! Γνωρίστε τώρα το νέο πρόσωπο της Taste and Diet και αλλάξτε τη ζωή σας σήμερα.

Πηγή: https://www.backstage24.gr

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Σχετικά Άρθρα