Οι νέες υπηρεσίες Taste and Diet αλλάζουν τη ζωή σας! Σύντομα αγορές online!

Ρωτήστε
μας

Οι άνθρωποί μας

Η Taste and Diet δουλεύει για σας. Στην πιο σύγχρονη μονάδα παρασκευής γευμάτων που πιστοποιείται από το Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000), το εξειδικευμένο μας προσωπικό δημιουργεί το μενού που απολαμβάνετε.

Οι γαστρονόμοι μας σε συνεργασία με τους διαιτολόγους μελετούν θερμιδομετρούν και αναλύουν διαθρεπτικά το κάθε πιάτο.

Το γαστρονομικό Τμήμα συνεργάζεται με την Παραγωγή. Επιλέγουν τις πρώτες ύλες, πραγματοποιούν γαστρονομικές δοκιμές. Οι σεφ μαγειρεύουν και καταμερίζουν σε μερίδες το φαγητό. Μένει μόνο η συσκευασία και το φαγητό σας είναι έτοιμο!

Οι χημικοί μας διασφαλίζουν την άριστη διατήρηση των γευμάτων, με τη διαδικασία ελεγχόμενης πτώσης της θερμοκρασίας σε θερμοκρασίες ψύξης (Chilling).

Οι επιστημονικοί σύμβουλοι είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πλάι σας για να κάνετε σωστά το πρώτο βήμα. Σας ενημερώνουν για τα μενού, πραγματοποιούν λιπομέτρηση και βοηθούν στην επιλογή του προγράμματός σας.

Ο προσωπικός σας διαιτολόγος σας στηρίζει κατά τη διάρκεια του προγράμματός σας.

Ένα καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής φροντίζει για να παίρνετε το μενού σας κάθε μέρα στο χώρο και την ώρα που θέλετε. Το τηλεφωνικό μας κέντρο διευκολύνει καθημερινά την επικοινωνία σας με όλους τους ανθρώπους της Taste and Diet.

Η Taste and Diet…

Χάστε σωστά τα κιλά σας,
με υγιεινή διατροφή
και με έτοιμα πιάτα
φρεσκομαγειρεμένα
στην πόρτα σας.

Mε γεύση και ευκολία.

δεν είναι δίαιτα...
είναι απόλαυση...

Βρείτε μας

  • Αθήνα, Λένορμαν 262 & Αντιγόνης 112

  • 210 64 64 550
    211 411 4611

  • info@tasteanddiet.gr

Newsletter

Ρωτήστε μας